Menu
Keittiömestarin yllätysmenut
Vapaat kädet, 3 ruokalajia 43
Vapaat kädet, 5 ruokalajia 49
Suositusviinit kolmelle ruokalajille 34
- alkuun kuohuvaa, suositusviinit kullekin annokselle
Suositusviinit viidelle ruokalajille 43
- alkuun kuohuvaa, suositusviinit kullekin annokselle
Suosittelemme pöytävarausta
Alkuun, viereen, seurusteluun
Rakakset:
Siemennäkkäriä ja levitettä L, G 3,00
Oliiveja M, G 3,00
Lämmintä hummusta ja tahinia M, G 4,00
Hapanjuurileipää ja valkohomejuustoa 5,00
Etanat 9,00
Alkukeittoa L, G 8,00
Alkusalaatti ja pikkelöityjä kasviksia M, G 8,00
Sitten syödään
Päivän keittoa ja valkosipulivoitoast 10,00
L (G)
Salaattiannokset 15,00
Valitse pääraaka-aineeksi yksi näistä:
kana, kala, juusto tai falafel
Valitse yksi lisuke näistä:
+balsamicokastiketta, punasipulia ja pähkinää
+sitruunavinaigrettea, paahdettua tomaattia ja marinoitua sipulia
+caesarkastiketta, krutonkeja ja parmesaania
Aitoa ylöjärveläistä tuorepastaa 17,00
Valitse pääraaka-aineeksi yksi näistä:
liha, kana, kala tai kasvis
Valitse yksi kastikepohja:
+tomaattinenkastike
+kermainen juustokastike
+pestokastike
Burger & kierreranskalaiset L 19,00
Tarjoillaan talon omalla briossisämpylällä, lisänä majoneesia , salaattia, juustokastiketta ja pikkelöityä sipulia
Vaihtoehtona liha tai kasvis
Kauden kasvisannos 23,00
Kauden kala-annos 24,00
Kauden liha-annos 26,00
Keittiömme käyttää annosten täydentämisessä ja koristelussa vaihtuvia raaka-aineita.
Kerrothan mahdollisista ruokavaliorajoitteista henkilökunnalle.
Lisätietoja allergeeneista henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden annosten muutoksiin.
