PICKLES AND BEER - MIX AND MINGLE 

Mikä olut sopii grillatulle lihalle? Mikä ihmeen pikkelöinti ja miksi sitä kannattaa tehdä?
Savuntuoksuinen ilta, jonka aikana grillataan, pikkelöidään ja maistellaan oluita, myös yhdessä ruoan kanssa.
Mix and migle ilta järjestetään: 4.2 Paikat täytetään varausjärjestyksessä.
Kurssimaksu 45 e, sis. opetuksen, materiaalit ja oluttastingin. Ilmoittautumisohjeet osoitteesta info@missada.fi.

MEATLESS MONDAY feat. Vegan Wines 

Kasvisruoan pitää olla muutakin kuin salaattia! Kasviproteiinien maukas ja monipuolinen käyttö saavat paatuneenkin lihansyöjän innostumaan vegeruoista. Illan aikana saadaan vinkkejä etenkin kotoperäisten raaka-aineiden hyödyntämiseen omassa keittiössä, maistellaan kasvisruokia yhdessä vegaanisten viinien kanssa ja tehdään itse seitania.
Meatless Monday feat. Vegan Wines ilta järjestetään: 4.2 Paikat täytetään varausjärjestyksessä.
Kurssimaksu 45 e, sis. opetuksen, materiaalit ja oluttastingin. Ilmoittautumisohjeet osoitteesta info@missada.fi.

JÄRVIKALAT JA VALKOVIINIT 

Miss Adan suositut kurssi-illat saavat jatkoa: Järvikalat ovat täällä. Tempaudu mukaan ajattomaan tarinaan kahden klassikon kohtaamisesta. Ensimmäinen Järvikalat & valkoviini -kurssi järjestetään Bistrolla maanantaina 10.2. klo 18-21, hinta 45 e sis. opetuksen, materiaalit ja viinitastingin. Ilmoittautumisohjeet osoitteesta info(a)missada.fi

 
 
 
BISTRO & CAFE
Rauhalantie 2, Ylöjärvi
044 9284 696
info(a)missada.fi
Avoinna ma-ti 7-18, ke-to 7-20, pe 7-22, la 10-22, su 11-17